Byhagen trinn 2

boligstandard

Les mer

Har du en boligdrøm? I Byhagen kan den gå i oppfyllelse

Alle boligene i Byhagen holder en gjennomgående god standard. På denne siden beskriver vi nærmere hva du kan forvente av en bolig i Byhagen.

Eksklusivt preg i leiligheten

Det er få ting som setter like stort preg på en bolig som et gulv. Det er det første vi ser på når vi går inn et rom, selve «grunnflaten» de andre elementene settes opp mot. I Byhagen får du et gulv som vil sette et svært eksklusivt preg på hjemmet ditt, en lys, en-stavs eikeparkett i både stue, kjøkken, gang og soverom. Vannbåren varme gjør at gulvet ikke bare blir fint å se på, det blir også behagelig å gå på.

I stue, soverom og kjøkken får du en takhøyde på ca. 250 cm, dette er 10 cm høyere enn standarden. Dette ser kanskje ikke så mye ut på papiret, men gjør en merkbar forskjell. Kombinert med store vindusflater får du et hjem hvor den flotte utsikten og det unike, nordnorske lyset virkelig får sette preg.

Velg blant tre designalternativer

Kjøkkenet er ikke lenger et sted forbeholdt tilberedning av mat, det har også blitt lounge og hobbyrom. Dette har vi tatt høyde for i tegningen av Byhagen. Her får du hele tre designalternativer å velge mellom på kjøkkeninteriøret; nordisk, urban og elegant. Det vil være mulig å velge designpakke frem til gitt frist, etter dette vil nordisk design være standard leveranse. Det er denne vi beskriver her.

Flytt rett inn

Vegger og tak blir hvitmalte, mens de innvendige karmene på vinduer og balkongdører blir malt i svart. Denne kontrasten vil gi rommene et spennende og moderne preg. Kjøkkeninventaret blir stilrent og tidløst, levert av kvalitetsleverandøren HTH. Det blir slette fronter i en hvit nyanse, med demping og belysning under overskap med dimmer. Blandebatteriet og kummen blir i stål. Du får integrerte hvitevarer som stekeovn, oppvaskmaskin, kjøl- og frys, koketopp med induksjon og skapventilator. Alt er klart, dere kan lage velkomst-middagen med én gang den siste flytteesken har kommet på innsiden av døra.

Baderommet

På badet videreføres det eksklusive formspråket som ellers i leiligheten. På vegger og gulv blir det beige fliser på 60×60 cm, en løsning som gir svært god romfølelse. I dusjnisjen blir det mosaikkfliser på 5×5 cm, en spennende kontrast til resten av rommet. I taket blir det downlights med dimming. Innredningen får hvite, slette fronter med speilskap med integrert belysning. Dusjveggene blir rette, svingbare, av herdet glass og måler 90×90 cm. En romslig dusj gjør hele forskjellen. Blandebatteri og armaturer leveres av en kvalitetsleverandør, og toalettet blir vegghengt. Gulvet får elektriske varmekabler.

Har du spørsmål eller ønsker du å bli kontaktet av megler?

God luftkvalitet

I leilighetene blir det opplegg for vaskemaskin og kondens-tørketrommel på badet. Luftkvaliteten er også tatt hensyn til, hver leilighet får sitt eget ventilasjons-aggregat med friskluftinntak. Det blir også mulighet for elektrisk peis som tilvalg.

Uteplassen

Alle leilighetene får egen uteplass, enten i form av terrasse for enhetene som ligger på bakkeplan, eller i form av balkong. For at disse flotte stedene ikke skal bli forbeholdt godværsdagene er enkelte av de glasset inn, nordlys, midtnattsol, stormskyer og snødrev – her kan du sitte tørt hele året og nyte verdens eldste lysshow.

Godt med oppbevaringsplass

Hver leilighet får romslig sportsbod. Du kan leie både en og to parkeringsplasser, en løsning som virkelig retter seg fremover i tid. I stedet for å binde betydelig kapital i en parkeringsplass, leier du en – akkurat så lenge behovet er der. Bildelingsløsninger har allerede slått stort an ellers i Europa, og Norge vil komme etter. Vi jobber også med å utvikle en helt egen løsning for Byhagen. Opplegg for ladning av el-bil kan leveres som tilvalg. Det blir også rikelig med innvendige sykkelparkeringsplasser, byen er som skapt for to hjul.

Designklasser, endringer og tilvalg

Boligene leveres med 3 forskjellige designklasser på kjøkkeninteriøret; nordisk, urban og elegant. Nordisk designpakke vil leveres som standard, mens det vil være et pristillegg for urban og elegant designpakke, som vil variere fra bolig til bolig etter størrelse og romløsning. Det vil være mulig å velge designpakke samt gjøre endringer frem til gitt frist, etter dette vil nordisk design være standard leveranse.

Romskjema viser standard leveranse i leilighetene. Pakken er satt sammen for å gi kjøper en god start i å definere sitt nye hjem.

Kvaliteten på materialvalg og utforming anses i utgangspunktet som meget god. Kjøper har likevel mulighet til å gjøre endringer og tilvalg på leveransen. Endringsarbeider er alle ønsker utover de forhåndsdefinerte designpakker. Endringer avgrenses i utgangspunktet til kjøkkeninnredning, antall og plassering av stikkontakter, belysning, parkett, fargevalg på vegger og flisarbeid på bad. I tillegg kan det vurderes mindre bygningsmessige endringer (for eksempel endring av/på lettvegger). Endringer krever ofte omprosjektering og må godkjennes av utbygger/byggherre og utløser en priskonsekvens.

Eksempelbilder vist over er fra HTH.

Kjøkken leveres av kvalitetsleverandøren HTH

Kjøkken kan velges ut fra tre forskjellige designklasser; nordisk, urban og elegant.

Nordisk designpakke vil leveres som standard, mens det vil være et pristillegg for urban og elegant designpakke som vil variere fra bolig til bolig etter størrelse og romløsning. Det nordiske designet er i en hvit nyanse i slett utførelse, med hvit laminat benkeplate og håndtak i flat utførelse. Kjøkkenarmatur og oppvaskkum leveres i stål.

Det leveres integrerte hvitevarer og belysning under overskap med dimmer på alle våre kjøkken. Det monteres vannstopper på røropplegg til oppvaskmaskin. Plasseringen av oppvaskkum, koketopp og liknende i kjøkkeninnredning på salgstegninger er ikke endelige og kan bli endret i forbindelse med tekniske føringer og detaljprosjektering.

Meld din interesse her

  Se personvernpolicy

  Kontakt megler

  Bjørn Mathisen
  Eiendomsmegler / salgsansvarlig
  bm@garanti.no
  902 05 553

  Njål Soltun
  Prosjektmegler / Eiendomsmegler
  ns@garanti.no
  928 06 434