TRINN 2: to-, tre- og fireroms leiligheter fra 49 til 94 kvadratmeter

I trinn to av Byhagen lanserer vi to-, tre- og fireroms leiligheter fra 49 til 94 kvadratmeter. Dette blir perfekte boliger for blant annet yngre førstegangskjøpere og par hvor barna har flyttet ut av redet.

Byggetrinn to tar for seg bygg 4 som blir liggende parallelt med kaia. Her velger du utsikten du liker best, enden ut mot havet eller inn mot hagen. Det fabelaktige tilbudet med den 4000 kvadratmeter store Byhagen og tilgjengeligheten til kjøpesenteret i etasjene under deler du likt med alle de andre beboerne, uansett hvilken retning du ønsker å bosette deg i.

Byhagen vil bli mye mer enn et boligprosjekt. De to nederste etasjene blir dedikert til butikker, caféer, restauranter og andre kulturtilbud. Fra tredje til sjette blir det boliger.

Bo midt i smørøyet

…og ha alt innen rekkevidde

Harstad har store planer om å revitalisere sentrum, og Byhagen er et av boligprosjektene som virkelig vil gi disse planene vann på mølla. Du vil bo midt i smørøyet. Fra ditt egen hjem kan du bruke beina til å nå alt et levende sentrum kan gi; butikker, restauranter og puber, kino, teater, gallerier og turstier langs havet. Harstad har svært mye fint å by på – og som beboer i Byhagen får du alt innen rekkevidde.

Prosjektstatus

Kommer for salg Til salgs Bygging Overtakelse

Markus Pedersen flytter snart til Byhagen

Perfekt beliggenhet for en fullblods bygutt

Her forteller tjuefem år gamle Markus om den nye leiligheten han har kjøpt i Byhagen på Larsneset, og hva det var ved den som snakket aller sterkest til han.

Standarden blir av samme høye kvalitet som i det første trinnet – énstavs parkett, vannbåren gulvvarme, moderne bad og flere ulike designstiler å velge mellom på kjøkkeninteriøret. Du får takhøyde på 250 centimeter, og kombinert med store vindusflater gjør dette at du virkelig får nyte godt av det enestående lyset landsdelen vår er kjent for.

Meld din interesse her

  Se personvernpolicy

  Kontakt megler

  Bjørn Mathisen
  Eiendomsmegler / salgsansvarlig
  bm@garanti.no
  902 05 553

  Erik Hansen
  Eiendomsmeglerfullmektig
  eh@garanti.no
  905 05 552