Byhagen trinn 1

boligstandard

Les mer

Har du en boligdrøm? I Byhagen kan den gå i oppfyllelse

Det er få ting som setter like stort preg på en bolig som et gulv. Det er det første vi ser på når vi går inn et rom, selve «grunnflaten» de andre elementene settes opp mot.

Eksklusivt preg i leiligheten

I Byhagen får du et gulv som vil sette et svært eksklusivt preg på hjemmet ditt, en lys, en-stavs eikeparkett i både stue, kjøkken, gang og soverom. Vannbåren varme gjør at gulvet ikke bare blir fint å se på, det blir også behagelig å gå på. I stue, soverom og kjøkken får du en takhøyde på 260 cm, dette er 20 cm høyere enn standarden. Dette ser kanskje ikke så mye ut på papiret, men gjør en merkbar forskjell. Kombinert med store vindusflater får du et hjem hvor den flotte utsikten og det unike, nordnorske lyset virkelig får sette preg.

Velg blant tre designalternativer

Kjøkkenet er ikke lenger et sted forbeholdt tilberedning av mat, det har også blitt lounge og hobbyrom. Dette har vi tatt høyde for i tegningen av Byhagen. Her får du hele tre designalternativer å velge mellom, moderne, klassisk og eksklusiv. Du kan utsette avgjørelsen helt frem til byggestart, deretter blir moderne standardløsningen. Det er denne vi beskriver her.

Flytt rett inn

Vegger og tak blir hvitmalte, mens de innvendige karmene på vinduer og balkongdører blir malt i svart. Denne kontrasten vil gi rommene et spennende og moderne preg – akkurat som navnet på designpakken tilsier. Kjøkkeninventaret blir stilrent og elegant, levert av en kvalitetsprodusent. Slette fronter med demping, og belysning under overskap med dimmer. Blandebatteriet og kummen blir sorte. Du får integrerte hvitevarer som stekeovn, oppvaskmaskin, kjøl- og frys, koketopp med induksjon og skapventilator. Alt er klart, dere kan lage velkomst-middagen med én gang den siste flytteesken har kommet på innsiden av døra. Kjøkkenfrontene kan fås i ulike farger, uten tillegg i prisen. En grånyanse leveres som standard.

Baderommet

På badet videreføres det eksklusive formspråket som ellers i leiligheten. På vegger og gulv blir det beige fliser på 60×60 cm, en løsning som gir svært god romfølelse. I dusjnisjen blir det mosaikkfliser på 5×5 cm, en spennende kontrast til resten av rommet. I taket blir det downlights med dimming. Innredningen får hvite, slette fronter med speilskap med integrert belysning. Dusjveggene blir rette, svingbare, av herdet glass og måler 90×90 cm. En romslig dusj gjør hele forskjellen. Blandebatteri og armaturer leveres av en kvalitetsleverandør, og toalettet blir vegghengt. Gulvet får elektriske varmekabler.

Har du spørsmål eller ønsker du å bli kontaktet av megler?

God luftkvalitet

For leilighetene uten separat vaskerom blir det opplegg for vaskemaskin og kondens-tørketrommel på badet, de større enhetene får separat vaskerom med flislagt gulv med sluk. Luftkvaliteten er også tatt hensyn til, hver leilighet får sitt eget ventilasjons-aggregat med friskluftinntak. Det blir også mulighet for elektrisk peis som tilvalg.

Uteplassen

Alle leilighetene får egen uteplass, enten i form av terrasse for enhetene som ligger på bakkeplan, eller i form av balkong. De større leiligheten kan ha flere. For at disse flotte stedene ikke skal bli forbeholdt godværsdagene er enkelte av de glasset inn, nordlys, midtnattsol, stormskyer og snødrev – her kan du sitte tørt hele året og nyte verdens eldste lysshow.

Godt med oppbevaringsplass

Hver leilighet får romslig sportsbod. Du kan leie både en og to parkeringsplasser, en løsning som virkelig retter seg fremover i tid. I stedet for å binde betydelig kapital i en parkeringsplass, leier du en – akkurat så lenge behovet er der. Bildelingsløsninger har allerede slått stort an ellers i Europa, og Norge vil komme etter. Vi jobber også med å utvikle en helt egen løsning for Byhagen. Opplegg for ladning av el-bil kan leveres som tilvalg. Det blir også rikelig med innvendige sykkelparkeringsplasser, byen er som skapt for to hjul.

Designklasser, endringer og tilvalg

Boligene leveres med 3 forskjellige designpakker; klassisk, moderne og eksklusiv. Man kan kostnadsfritt velge mellom designpakken moderne og klassisk, mens det vil være et pristillegg for eksklusiv som vil variere fra bolig til bolig etter størrelse og romløsning. Det vil være mulig å velge designpakke frem til byggestart, etter dette vil moderne design være standard. Romskjema i leveransebeskrivelse viser de forskjellige løsningene som er valgt for hver enkelt designpakke. Disse er satt sammen for å gi kjøper en god start i å definere sitt nye hjem.

Kvaliteten på materialvalg og utforming anses i utgangspunktet som meget god, kjøper har likevel mulighet til å gjøre endringer på leveransen. Endringsarbeider er alle ønsker utover de forhåndsdefinerte designpakker. Endringer avgrenses i utgangspunktet til kjøkkeninnredning, antall og plassering av stikkontakter, belysning, parkett, fargevalg på vegger og flisarbeid på bad. I tillegg kan det vurderes mindre bygningsmessige endringer (for eksempel endring av/på lettvegger). Endringer krever ofte omprosjektering og må godkjennes av utbygger/byggherre og utløser en priskonsekvens.

Eksempelbilder fra HTH

Kjøkken leveres av kvalitetsleverandør

Kjøkken kan velges ut fra tre forskjellige designklasser; moderne, klassisk og eksklusiv.

Man kan kostnadsfritt velge mellom designpakken moderne og klassisk, mens det vil være et pristillegg for eksklusiv som vil variere fra bolig til bolig etter størrelse og romløsning. Det vil være mulig å velge kjøkken frem til byggestart, etter dette vil moderne design være standard. Dette designet er i en gråtone i slett utførelse, med sort laminat benkeplate.

Det leveres integrerte hvitevarer og belysning under overskap med dimmer på alle våre kjøkken, men noe mer utvalg på det eksklusive kjøkkendesignet, som kjøkkenarmatur med uttrekk på spylefunksjon, innebygget kaffemaskin og integrert isbitmaskin der det er mulighet for det. Det monteres vannstopper på røropplegg til oppvaskmaskin. Plasseringen av oppvaskkum, koketopp og liknende i kjøkkeninnredning på salgstegninger er ikke endelige og kan bli endret i forbindelse med tekniske føringer og detaljprosjektering.

Meld din interesse her

  Se personvernpolicy

  Kontakt megler

  Bjørn Mathisen
  Eiendomsmegler / salgsansvarlig
  bm@garanti.no
  902 05 553

  Njål Soltun
  Prosjektmegler / Eiendomsmegler
  ns@garanti.no
  928 06 434