SJELDNE KVALITETER

En unik kombinasjon av sjeldne kvaliteter

Bor du i Byhagen, får du nyte godt av en unik kombinasjon av sjeldne kvaliteter. Harstad er omgitt av storslått utsikt på alle kanter, og dette vil alle beboerne i Byhagen kunne glede seg over hver eneste dag.

Ser du sørover får du kaia, båtliv, byen og fjellområdene Heia, Vardheia og Hinstein mot en ubrutt horisont. Snur du deg andre vei slår utsikten enda mer på stortromma, bak kulturhuset og det arktiske universitetet ser du Trondenes Kirke og Grytøyfjellan, og der himmel møter havet i horisonten ligger Senja og Dyrøya.

GANGAVSTAND

Gå dit du trenger å komme

På Larsneset ligger byen for dine føtter. Bokstavelig talt.

Avstander til det aller meste måles til fots og antall minutter. Hvis alt som ligger innen gåavstand skulle ramses opp ville listen bli lang, her er bare noen eksempler: Torvet i Harstad – selve sentrum av byen – ligger 160 meter unna. Equinors kontor, snaue 600 meter. Harstad stadion, med fotballbane og tre idrettshaller, er 700 meter hjemmefra.

Rådhuset, universitetet og kulturhuset, omtrent 500 meter. Grottebadet, 320. Barnehager, barneskoler, ungdomsskoler og videregående når barn på mellom 5 og 20 trygge minutter.

REVITALISERING AV HARSTAD

En by med positive vyer

Harstad har gjennomgått store forandringer og er svært godt giret for fremtiden.

Equinor har nettopp flyttet inn i nytt kontor, og er i likhet med kommunen en viktig arbeidsgiver i byen. UiT Norges arktiske universitet byr på en rekke ulike studieretninger, og har bidratt til at Harstad har et variert og levende student- og bymiljø.

Musikkfestivalen «Bakgården» er et godt eksempel på den spennende utviklingen byen har hatt, den har i løpet av få år gått fra å være en liten lokal tilstelning til å bli en tre-dagers happening for hele landsdelen.

Interessert i ny leilighet i Byhagen?

Byhagen midt i sentrum

Vil du se flere bilder fra Byhagen på Larsneset?

Meld din interesse her

  Se personvernpolicy

  Kontakt megler

  Bjørn Mathisen
  Eiendomsmegler / salgsansvarlig
  bm@garanti.no
  902 05 553

  Njål Soltun
  Prosjektmegler / Eiendomsmegler
  ns@garanti.no
  928 06 434