Forkjøpsrett for BONORDs medlemmer

Leilighetene selges med forkjøpsrett til medlemmer av BONORD og STORBYalliansen (USBL, TOBB, BATE, VESTBO, BOB og Nobl).

Forkjøpsretten gjelder fra 15. mars – 24. mars kl. 9.

Ønsker du å benytte deg av forkjøpsretten må du melde dette. Dette gjøres gjennom utfylling av meldeskjema for interessenter.

Er du ikke medlem kan du enkelt melde deg inn i BONORD via på nett gjennom å trykke her.

Hva er forkjøpsrett?

Før boligene legges ut for normalt salg, så har alle medlemmer av BONORD mulighet til å benytte seg av sin fortrinnsrett i form av at de har en forkjøpsrett. Vår klare anbefaling er at om du ikke i dag er medlem av boligbyggelaget, så er et medlemskap en billig investering som kan bidra til å sikre deg drømmeboligen! Medlemskap i boligbyggelaget kan du enkelt tegne på nett. I tillegg til forkjøpsretten får du da også en rekke andre fordeler gjennom boligbyggelagets fordelsprogram.

Hvis du lurer på hvordan forkjøpsretten fungerer kan du trykke her for å lese mer om denne, eller ta kontakt med BONORDs kundesenter på 77 60 32 00 eller post@bonord.no.

Informasjonsmøte

Det vil bli avholdt  informasjonsmøte mandag 21. mars kl. 18 i Nordic Hall og tildelingsmøte mandag 28. mars kl. 18 i Nordic Hall.

Meld din interesse her

  Se personvernpolicy

  Kontakt megler

  Bjørn Mathisen
  Eiendomsmegler / salgsansvarlig
  bm@garanti.no
  902 05 553

  Njål Soltun
  Prosjektmegler / Eiendomsmegler
  ns@garanti.no
  928 06 434