Perfekt beliggenhet for en fullblods bygutt

Markus Pedersen flytter snart inn i Byhagen

«Jeg er født og oppvokst i Harstad, og er Harstadværing inn til margen. Ingen annen by kan måle seg.» Selv om han er på tur mellom ville nordnorske fjell er Markus Pedersen krystallklar fra den elektriske Golfen sin, både med hensyn til lydkvalitet og budskap. «Jeg har bodd her hele livet, med unntak av fire år i Tromsø da jeg studerte. Selv da dro jeg hjem for å jobbe i helgene. Det var kanskje litt spesielt, men det var verdt det. Byen har et sentrum jeg bare elsker å være i.»

Jeg liker tanken på å flytte inn i noe splitter nytt og helt strøkent.

Markus PedersenBeboer i Byhagen

Og akkurat her peker han på hvorfor vi prater sammen i utgangspunktet – Den nye leiligheten tjuefem år gamle Markus har kjøpt i Byhagen på Larsneset, og hva det var ved den som snakket aller sterkest til han.

«Jeg er en sosial type,» fortsetter han, «Jeg har stor bekjentskapskrets, trives godt med andre mennesker rundt meg og liker å være der det skjer noe. Og det er bare en bolig i sentrum av byen som kan krysse av alle boksene. Så da Byhagen dukket opp klinket jeg til. Jeg jobber som IT-konsulent på dagtid og som bartender i helgene, fra leiligheten i Byhagen vil jeg nå begge deler til fots. De fleste kundene mine holder til i sentrum, så jeg trenger sjelden bil i jobben.

Jeg liker også tanken på å flytte inn i noe splitter nytt og helt strøkent, etter jobb kan jeg treffe venner i stedet for å slave under en malerkost. Jeg liker også tanken på at alt rundt fikses, snømåking er ikke noe for meg, ikke gressklipping eller blomsterstell heller. Jeg har ikke spesielt grønne fingre, og kommer helt klart ikke til å bli det ivrigste medlemmet i Byhagens gartnerklubb for å si det sånn. Ikke for det, hagen blir fabelaktig å ha når været er fint, og den vil sikkert være med på å skape et fint naboskap også. Og så har du kjøpesenteret rett under da…» Selv over 1400 kilometer kan du høre at han smiler.

«Det blir et tilbud og en fristelse det skal godt gjøres å holde seg unna. Butikker, restauranter og ikke minst vinmonopol. Som bartender er jeg opptatt av å lage skikkelig gode drinker, og det krever øvelse. På polet og i matbutikken vil jeg få alt jeg trenger for å mikse klassiske cocktails fra hele kloden. Jeg har holdt på noen år, og er en god bartender. Det kan du sitere meg på.»

Byhagen har leiligheter i ulike størrelser og forskjellig utsikt, men Markus var aldri i tvil om hva han ville gå for. «Jeg valgte meg en treroms på 65 kvadratmeter. Jeg tok ikke havutsikt, heller en leilighet med kveldsol. Fra stuevinduet mitt ser jeg rett mot sentrum. For meg er det den perfekte utsikt.»

Har du spørsmål eller ønsker du å bli kontaktet av megler?

Meld din interesse her

  Se personvernpolicy

  Kontakt megler

  Bjørn Mathisen
  Eiendomsmegler / salgsansvarlig
  bm@garanti.no
  902 05 553

  Njål Soltun
  Prosjektmegler / Eiendomsmegler
  ns@garanti.no
  928 06 434